THE REAL ME OF 2010

THE REAL ME OF 2010
Seorang aktivis Kajian Sosial, mempunyai semangat yang jitu untuk memartabatkan Kajian Sosial

Tuesday, July 21, 2009

sudah lama aku tak menulis

kenapa dah lama aku tak menulis,sebab aku takde mood sangat2 nak menulis,beban kerja yang bertambah n surrounding yang menyampah yang menyebabkan sakit hati yang teramat.well aku dah berubah sekarang, n sebab aku nak berubah tu untuk kebaikan aku jugak,bukan untuk kebaikan orang lain.first step aku berubah ialah ubah environment aku,iaitu aku dah berpindah bilik,ye aku suka diri aku sekarang tanpa sebarang penderaan mental yang tragis ditambah lagi dengan seribu satu penipuan yang jelas aku nampak depan mata aku.aku ialah aku yang takkkan sesekali tunduk dengan rayuan sesiapa selepas ini.kenapa?kerana setahun aku penat,n aku sangat penat.biar je aku tahu darjah kepenatan aku itu,sesungguhnya manusia takkan henti henti membuat aku penat n menyampah..nak kata aku serius,heyyy its me ..beban study yang mencurah ke ladang gandum juga membuatkan aku hepy,tapi satu je yang ganggu hidup aku ialah laptop yang aku tengah taip sekarang.jika aku banyak duit benda pertama aku nak beli ialah laptop,aku nak laptop baru.skit jiwa aku tengah asgment menjelma ,laptop aku buat hal lak.takpe takpe kila kila boleh atasi boleh paksa dirinya supaya dia kuat!!!! be strong girl.sudah la dengan minggu ni,aku nak mulakan hidup baru pula n aku puas hati dengan diri aku sendiri.

Thursday, July 2, 2009

what a speed week

laju nyer sem 3,alamak dah final foundation,pasni masuk degree tua la saya.tidak!! tu je.hahahaa

PeMInat SeTIa...